Hoera!

image

 

Nu nog niet, maar over twee maanden wordt dit onze nieuw tuin. Een tuin. Wij krijgen een tuin. Waar de kinderen kunnen rennen en spelen, waar ze -voorlopig- kunnen stoepkrijten zoveel ze willen  en waar we heerlijk kunnen genieten van gewoon buiten zijn. Na tien jaar in een flat, is het dan eindelijk bijna zo ver.

Vanmorgen tekenden we het voorlopig contract, en al moeten we nog heel even wachten, het voelt al een beetje als ONS huis. We maken plannen voor de inrichting, bedenken wat we met de tuin zullen doen. En bovenal kijken we uit naar de stilte in onze nieuwe wijk. Geen voorbijrazende auto’s, want de snelweg is kilometers ver weg. Geen gillende sirenes, want het ziekenhuis is niet meer naast de deur. In plaats daarvan zingen de vogeltjes en loeien de koeien.

Via het steegje kom je bij een binnendijks meertje, een ‘wiel’ en vandaar steek je zo de dijk over en kun je wandelen in de uiterwaarden van de rivier. Rust, kalmte, natuur. Mag ik heel even een gat in de lucht springen?

2 reacties

Opgeslagen onder Intussen gaat het leven door, Intussen geniet ik

2 Reacties op “Hoera!

  1. Ik zou er als ik jou was een trampoline neerzetten: kun je zelf een nog groter gat in de lucht springen 😀 Van harte met jullie nieuwe huis! Voorpret is goud waard. De tuin ziet er ruim en verzorgd uit, als dat ook voor jullie nieuwe huis geldt. En wonen te midden van rust, een mens wil niets liever!
    Ik ben blij voor je @->-

  2. Jet

    Ja natuurlijk mag je een gat in de lucht springen! Wat heerlijk dat je hier straks van kan genieten en dan heb je de hele zomer nog voor je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s