Genieten maar

Alhoewel er hier toch af en toe nog wat berichtjes verschenen (ik vraag me af voor wie, want volgens mij is iederéén op vakantie), zat ik lekker met mijn bleke toet in de warme Franse zon. Ja mensen, wij genoten met volle teugen van het vrije camping-geluk en alle anderen (on)gemakken van de zomervakantie.

En nu ben ik alweer een halve week thuis en kroop ik al drie keer met mijn gebronsde handen achter de pc voor een blogje. Het wilde maar niet lukken. Te saai, te gezapig, te belerend… het kwam allemaal voorbij. Gelukkig was ik zo slim om mijn teksten even te laten sudderen voor ik ze op mijn blog gooide, geloof mij maar, ik had jullie er geen plezier mee gedaan.

En dus volsta ik hiermee: Wij hebben genoten van een pracht-vakantie. De zon scheen, de camping was leuk, de kinderen gezellig. Burn-out gedroeg zich vrij aardig, alleen een beetje jammer dat Thijs twee-en-een-halve week met een keelontsteking rondliep. Uiteindelijk consulteerde hij een Franse dokter en kwam het allemaal goed. Een paar Prednisol-tabletten doen wonderen, echt waar. Verder zwommen er nog wat slangetjes in de rivier, werd Fleur twéé keer gestoken door een wesp en Thijs ook nog een keer door een hoornaar (dat is een soort wesp maal 3), maar daarmee hield de pech wel op.

Want alle andere momenten was het gewoon vooral genieten. Van verse groenten van de plaatselijke markt bijvoorbeeld, héérlijk! En van de zon, het lekkere zwemwater, de wijn. Van zus en haar gezin en mijn ouders. Van de kinderen, omdat zij ook al zo aan het genieten waren. Ja, ik weet het, al dat genieten is nogal eentonig om te lezen natuurlijk. Maar ja, het was ook gewoon zo fijn allemaal. Zo. Ontzettend. Fijn.

En het mooiste komt nog: we kachelden naar huis op zwarte zaterdag zonder ook maar een file te bekennen. Oké, dat is niet helemaal waar, want naar het zuiden stonden er genoeg. Maar naar het noorden: geen ene. Fijn hè? Vonden wij in ieder geval wel.

6 reacties

Opgeslagen onder Intussen gaat het leven door

6 Reacties op “Genieten maar

  1. O meid wat klinkt dat heerlijk zeg, wat ontzettend fijn dat je zo hebt kunnen genieten, doet me echt goed te horen, na ja..lezen dan. Waarom kan t leven niet altijd zo ongecompliceerd zijn he. Ik hebt t even goed gehad als jou maar stress slaat snel weer zijn slag….k ben amper een week thuis en t lijkt nu al weer een jaar….:s k spreek je gauw. Hoog tijd voor eue to eye conversatie dacht k zo. Miss you!

  2. hartelijkehothulk

    GENIETEN is altijd leuk om over te schrijven, want dan GENIET b.v. een HHH mee 😉

  3. Zus

    En genieten dat was het! Oh, wat zou ik de tijd graag even terugdraaien…..Wij hebben vooral ook heel erg genoten van jullie!
    kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s