Dinsdag – Blogmening

Je kunt er niet omheen, overal in magazines en op tv kun je lezen over het aanstaande huwelijk van Prince William en zijn Kate Middleton op 29 april. De speculaties over de hapjes, de gastenlijst en natuurlijk vooral ‘de jurk’ zijn veelvuldig en gaande gekker.

Maar het is natuurlijk ook zo leuk. Éventjes je eigen bruiloft nog eens dunnetjes overdoen, maar dan met het budget van William en Kate. Welke jurk zou je dan kiezen? Welke gasten en vooral hoeveel? Welke locatie, welke hapjes en drankjes? De dromen zijn legio, want zoveel vrouwen, zoveel smaken.

En wat het allemaal nog spannender maakt is het romantische idee prinses te worden. Dat vinden bijna alle vrouwen een prachtig idee. We weten natuurlijk best wel dat onze dromen niet matchen met de werkelijkheid, maar toch is het een fijne dagdroom om even in weg te drijven.

Ik weet niet hoe jij het allemaal vindt, maar ik doe mee hoor. Niet de hele dag, want daar heb ik geen tijd voor, maar zo af en toe eens een stukje over de bruiloft lezen en me afvragen wat voor jurk ze zal dragen…. heerlijk!

Zin om een beetje mee te dromen? Dat kan bijvoorbeeld hier en hier.

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Dinsdag - Blogmening

10 Reacties op “Dinsdag – Blogmening

 1. Ik zou met een andere man trouwen… voor de rest maakt het me niet uit, haha!

  PS: leuk geworden hier! Grappig ook zo per dag een onderwerp. Vind alleen de kopjes van de onderwerpen wat minder mooi, die zijn erg vaag. Te ver uitgerekt lijkt wel…?

  • Bedoel je de letters? Hmm, bij mij zijn ze maar een klein beetje vaag, maar ik zal er eens naar kijken!

   • marjolein

    Bij mij zijn ze helemaal niet vaag, zowel de letters als de afbeeldingen niet. Ik denk dat het er maar net aan ligt wat voor scherm je gebruikt en met welke instellingen…

   • Gelukkig werkt het bij jou dus wel goed. Bij mijzelf ook, maar ik kan het helaas niet op een ander scherm testen. Onze pc heeft een heel oud scherm, maar die wil tijdelijk eventjes niet meer opstarten…

 2. Een reactie buiten dit logje om (je ziet: een reactie geven ergens werkt :-))
  Even rondgekeken, vind je opzet erg leuk gevonden, is ook weer eens iets heel anders, dit ‘broedsel’. Ben heel benieuwd of het lukt je aan die opzet te houden. Ziet er mooi uit. Die ‘vage lettertjes’ komt misschien omdat je van de foto met tekst een jpg ofzo hebt gemaakt?

 3. marjolein

  Naar mijn smaak krijgen we iets teveel royal-wedding voorgeschoteld… En ik denk ik dat al die aandacht eigenlijk niet eens zozeer komt doordat het om een koninklijk huwelijk gaat (dan had er toch ook wel meer aandacht geweest voor de koninklijke huwelijken die recentelijk in Scandinavië zijn geweest), maar omdat het om de zoon van prinses Diana gaat. Tenslotte wordt zij nog altijd gezien als het slachtoffer van haar positie in de samenleving en hoe zal het dan haar zoon (en misschien nog meer zijn aanstaande vrouw) vergaan in het huwelijk… Beelden van de feestelijkheden? Leuk! Maar al die poeha die er nu aan vooraf gaat? Nee, dank je.

  • Ja, die Lady Di is natuurlijk erg populair. Dat is dan allemaal weer van voor mijn tijd en begrijp ik dus niet zo goed…. en die huwelijken in Scandinavië heb ik dus finaal gemist omdat daar niet zoveel aandacht aan besteed werd.

 4. NEe, zelfs als meisje wilde ik geen prinsesje zijn. Ik wou een jongetje wezen. Gelukkig ben ik daar inmiddels geheel overheen gegroeid. Ik vind het leuk dat ze trouwen uit liefde. Net als Victoria van Zweden. Een blik op het acht uur journaal en dan ben ik volledig op de hoogte van de royal wedding. (Maar Lady Di vond ik wel een heel bijzonder mens.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s